Planering inför nästa sommar

 

Än fast projektet nu är avslutat så har vi fortfarande kvar några saker vi skulle vilja få klart inför nästa sommar. Vår vision är att få bygglov till en bod att placera i anslutning till gymområdet samt köpa in några lösa redskap att komplettera med.

Bod

I vårt projekt har vi försökt att få bygga en bod på gymområdet för att förvara krattor, sopar och diverse artiklar för att hålla gymmet i ordning och fräscht. Tyvärr har vi fått avslag på bygglov vilket gjort att boden inte kommit upp i sommar som vi först hoppades på. Men vi ger inte upp än, vi har tänkt ta allt en runda till och vi har bestämt oss för att vi ska ha en bod vid gymområdet nästa sommar. Som tur är finns det snälla grannar som hjälpt oss med förvaring av diverse saker i sommar, ett stort tack till er!

Redskap

En andra del vi vill komplettera gymmet med är lite fria redskap och vikter för att träningen på Gymmet ska bli optimalt. Här får gärna ni som är där och tränar komma med tips och synpunkter på vad som skulle behövas. Många kloka huvuden tillsammans brukar göra underverk. Det vi funderat över är gummiband, både som komplement att göra chins och dips en även att träna med vid de lika redskapen. Några andra produkter vi funderat över är så kallade TRX band, eller Junglegym XT, det är stumma band med handtag som kan fästas på de olika redskapen och göra många olika varierade övningar med. Sedan har vi tänkt komplettera med några kettlebells och viktskivor för den som vill ha mer vikt vid olika övningar. Skicka gärna ett mail eller kontakta oss om ni har tips och ideér på reskap som skulle passa att köpa in, alla tips är välkomna!