Ett tack

Utan all hjälp vi fått från företag, föreningar och privatpersoner har vi inte haft ett Utegym i Husum idag. Från projektets start har vi bara mött positiva personer som hjälpt oss och lotsat oss rätt för att vi ska kunna lyckas med vår idé. Nu när Gymmet är på plats och projektet är avslutat vill vi säga tack!

De personer från Husum som hjälpt oss lite extra och som gjort att projektet blivit klart, som stöttat, lotsat och fixat åt oss är;

  • Yvonne Häggström
  • Thom Svensson
  • Karl-Gunnar
  • Åsa Ringlöv

Utan er hade det inte gått, ett stort tack!

Vi har försökt komma ihåg alla och ge alla som hjälpt oss ett stort tack för att vi står här idag. På vår invigning fick vi chansen att tacka alla personer som var på plats med en blomma och ett tack på scenen. De personer som inte kom då har vi också velat tacka, på ett personligt vis. Vi kom därför på att skicka dem en riktig Husumhälsning, en Postkaka från husumbon och konditorn Bo Sundström. Vi har genom hela projektet velat stärka Husum som ort och visa vilka fantastiska saker Husum har att erbjuda, därför blev Postkakan ett självklart val. Hoppas att den smakade för er alla.

gymtavla

Alla som varit med och stöttat projektet och bidragit på ett eller annat vis finns på en egen sida som heter Sponsorer. Alla har även sats upp på anslagstavlan på Gymområdet. Har vi glömt någon så hör av er så ordnar vi det.